ODLUČAN UDARAC NARKO DILERIMA: Zaplenjeno 190 kilograma narkotika

Ilustracija / Foto: pixabay.com

Pripadnici MUP-a zaplenili su samo ove sedmice više od 190 kilograma narkotika, i time zadali odlučan udarac narko-dilerima, ocenio je potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Želim da iskažem ogromnu zahvalnost pripadnicima policije koji i u vanrednom stanju ne zaboravljaju svoj osnovni zadatak – borbu protiv kriminala, rekao je Stefanović.

Ističe da ovi rezultati jasno govore da su se prevarili svi oni koji su pomislili da će uspeti da iskoriste trenutak dok se Srbija suočava sa koronavirusom, a pripadnici policije snažno bore da pomognu zdravstvenom sistemu da suzbije ovu opaku bolest.

Prevarali su se ako su mislili da policija neće obratiti pažnju i da neće imati snažan odgovor na svaku njihovu aktivnost. Tako će biti i ubuduće poručuje Stefanović

Naglašava da ni trenutna situacija ni budući zadaci koje bude dobila od građana Srbije, policiju neće sprečiti da istovremeno bude i jedan od najsnažnijih štitova u borbi protiv kriminala.

Naša deca i naši građani biće sigurni, a mi ćemo i tokom ove godine nastaviti sa snažnim udarom na narko-dilere, ističe ministar Stefanović.

IZVORRTS
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.