Odbornici sutra o izveštaju Odluke o izvršenju budžeta opštine za prvih devet meseci

Prijepolje – U četvrtak 16. novembra zaseda novovaroška skupština. Od predloženih
25 tačaka dnevnog reda posebnu pažnju privlače tačke koje se tiču imenovanja direktora u tri javne ustanove či je osnivač Lokalna samouprava a to su Turističko sportski centar „Zlatar“, zatim Dom kulture i Biblioteka  „Jovan Tomić“.

Odbornici će razmatrati i izveštaj Odluke o izvršenju budžeta opštine za prvih devet meseci tekuće godine. Predviđeno je i  razmatranje i usvajanje Pravilnika o odobravanju i finansiranju programa kojima se zadovoljavaju potrebe i interesi građana iz oblasti sporta u opštini Nova Varoš, kao i razmatranje i usvajanje Pravilnika o novčanoj naknadi za novorođenčad. Odbnici će diskutovati i o Pravilniku o novčanoj naknadi za nezaposlene porodilje. Početak Skupštine zakazan je za 10 časova.

TV Lav Plus

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.