OČEKUJE PROMENE U NOVOJ VLADI: Dačić spreman da učestvuje u vlasti

Foto: EMIL VAS/Beta

Predstavnici koalicije Socijalistička partija Srbije (SPS)-Jedinstvena Srbija će u ponedeljak učestvovati u konsultacijama o formiranju nove Vlade sa predsednikom Srbije, izjavio je predsednik SPS-a Ivica Dačić.

Dačić je u intervjuu za portal Pink.rs rekao da je ta koalicija spremna da učestvuje u vlasti, ali da ta odluka zavisi od predsednika Aleksandra Vučića, kao i da nije siguran kako će nova Vlada biti koncipirana.

Prateći ono o čemu je Vučić govorio, sigurno je da se mogu očekivati promene. Ali to je pitanje za Aleksandra Vučića i Srpsku naprednu stranku. Vučić ima tu politiku koja afirmiše nove ljude, mlađe ljude, koji nisu imali nekog političkog iskustva. Znači, otvara šansu novim ljudima. Verovatno će to biti slučaj i u novoj vladi, naveo je Dačić.

Dodao je i da Vučić trenutno sam ima većinu i „da nije u pitanju neka matematika da li je potreban neki broj za fomiranje vlade“.

IZVORBeta / N1
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.

1 KOMENTAR

Comments are closed.