Obuka za Web Programiranje i Grafički Dizajn

Kompanija Croonus Technologies Vam nudi interaktivnu i kvalitetnu obuku uz stručne predavače sa velikim radnim iskustvom. Nakon završenog kursa svaki polaznik dobija potvrdu o uspešno završenom kursu i što je još važnije otvara se opcija za zapošljavanje u firmi organizatora.

Obuka će odvijati u grupama do 10 ljudi i održavaće se dva puta sedmično u Naučno tehnološkom parku u ulici Nikole Tesle br. 42, Čačak.

Obuka počinje nakon formiranja grupa, prijave su do 10. novembra za web programiranje koji će držati Back-End Leader kompanije Croonus.

Prijave za obuku grafičkog dizajna traju do 15. novembra i ovaj kurs će držati Senior Graphic Designer kompanije Croonus.

Što se tiče web programiranja plan rada je sledeći: Upoznavanje sa tehnologijama web programiranja. Primena tehnologija kao sto su HTML, CSS, Bootstrap, Java Script, jQuery, PHP, SQL, AJAX… Obuka u izradi web sajtova bez potrebnog početnog predznanja. Učenje kroz praktičan rad i projekte.

Plan za kurs grafičkog dizajna: Upoznavanje sa radnim okruženjem, upoznavanje osnovnih alata programa, obrada slika, dizajniranje banera za web sajtove, dizajniranje reklama, dizajniranje plakata, lifleta, vizit karti, dizajniranje logoa i logotipa, osnove i obuka na naprednom nivou vektorskog crtanja.

Za informacije pišite na: info@croonus.com

Za sve polaznike obavezna prijava na sajtu: www.croonus.com

TV Lav Plus

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.