OBRADOVIĆ SUTRA U PROTESTNOJ ŠETNJI: Iz Čačka je uvek počinjalo, pa će i ovog puta

Foto: Dveri Čačak

Već sam rekao i ponoviću: za mene policijski čas više ne postoji, sve dok plaćenici SNS koji se slobodno šetaju i orgijaju po Srbiji u to vreme ne budu uhapšeni i kažnjeni. Zato izlazim na ulicu i protestujem protiv ove nenormalne vlasti. Jer mi više nemamo gde da se povlačimo, naveo je u saopštenju za javnost lider Dveri Boško Obradović.

Ostatak saopštenja prenosimo u celosti:

Zato sutra – u subotu, 2. maja u 18 časova – izlazim kao građanin na gradski trg u svom gradu i to je moj lični čin pobune protiv ove vlasti. Ovo nema nikakve veze sa politikom niti je ovo bilo kakav stranački skup. Ne pozivam nikoga drugoga, ne pozivam se na poslanički imunitet i spreman sam da preuzmem svaku ličnu odgovornost. Ovo je ustanak protiv Nenormalnog. Ovo je vapaj za slobodom i pravdom! Ovo je nastavak protesta koji svako veče ide sa naših prozora i terasa u 20.05 kao buka protiv tiranije.

Protest sada izlazi na ulice, i širi se po Srbiji. Iz Čačka je uvek počinjalo, pa će i ovoga puta. Dozlogrdilo je!

Sada je važan svaki lični čin pobune protiv vlasti. Kao što su se oni hrabri stanari sinoć u Novom Sadu i Beogradu usprotivili nepoznatim došljacima koji su upali u njihove zgrade i pokušali da sa njihovih krovova vode svoje prljave ratove protiv svakoga ko drugačije misli. Kao ona hrabra žena koja im je rekla u lice: „Neću više da vas vidim u našem kraju!“ Jedino takva hrabrost može da nam vrati zgaženo dostojanstvo i donese spas od političke mafije koja je na vlasti.

Svestan sam da su spremni na sve. Jasno mi je da i sutra mogu da ubace razne provokatore i da probaju da me iznova lažno optuže i diskredituju. Znam da neće prezati ni od izazivanja građanskog rata da bi očuvali svoju kriminalnu i lopovsku vlast.

Ali, kuda bi nas to odvelo kada bismo se plašili? I koga?

Nema više nazad. Kada nepravda postane zakon – pobuna postaje naša dužnost! Moje je da sutra izađem na ulicu i pobunim se! Do mene je da sutra prošetam kroz svoj grad kao slobodan čovek i iskažem svoj bunt protiv nenormalne vlasti. Mirno, nenasilno i civilizovano. Ali, da se čuje i da se zna da ovako više ne može. Nije bitno da li ću biti sam ili sa nekoliko prijatelja.

Neka svako nađe svoj način pobune. Samo da više ne ćutimo i ne sklanjamo im se. Pitaće nas deca kako smo dozvolili da ovo zlo ovoliko dugo traje. Biće nas sramota. Neću da me bude sramota. Hoću da znaju da sam se pobunio. Pod mojim imenom i mojim i njihovim prezimenom. Puklo je trpilo. Ne može više da se čeka. Mora da se ustane!, poručuje na kraju svog saopštenja Boško Obradović, narodni poslanik i predsednik Srpskog pokreta Dveri.

IZVOREpicentarPress
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.