OBRADOVIĆ: Prekidam štrajk glađu

Foto: Tanjug (Rade Prelić)

Lider Dveri Boško Obradović je saopštio da je nakon konsultacija sa narodnim poslanicima doktorom Draganom Vesovićem i Marijom Janjušević odlučeno da on i poslanik Ivan Kostić prekinu štrajk glađu.

Boško Obradović je medijima ispred Doma Narodne skupštine rekao da su uradili sve što je bilo do njih da skrenu pažnju javnosti na probleme u kojima se Srbija nalazi.

„Nakon punih 11 dana štrajka glađu, kako mi kažemo strogog posta, smatram da treba u ovom trenutku da prekinemo, sa jasnom porukom da smo uradili sve što je do nas da skrenemo pažnju domaćoj i međunarodnoj javnosti na probleme u kojma se Srbija nalazi i nedemokratski karakter vlasti“, rekao je Obradović.

Podsetio je da je u štrajk glađu ušao u znak solidarnosti sa poslanikom Miladinom Ševarlićem sa kojim je pre četiri godine bio na istoj izbornoj listi, a koji je tražio da skupština na razmtranje stavi temu Kosova i Metohije u funkciji poštovanja ustava i očuvanja Kosmeta u sastavu Srbije, a na osnovu rezilocije 1244.

„Smatrao sam da kao mlađi kolega ne mogu da prođem pored čoveka u godinama, koji je spreman da rizikuje život“, naveo je Obradović.

IZVORRTS
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.