Obradović na saslušanju u Prvom osnovnom tužilaštvu

Foto: Tanjug (Sava Radovanović)

Predsednik Dveri Boško Obradović došao je danas u Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu gde je pozvan na saslušanje u svojstvu osumnjičenog za nasilničko ponašanje.

Obradović je sa advokatom i još trojicom članova Dveri, koji su takođe dobili poziv za saslušanje u svojstvu osumnjičenih za isto delo, došao 20 minuta ranije u Tužilaštvo, a ranije je najavio da se neće pozivati na poslanički imunitet.

Danas će biti saslušana i ostala tri člana Dveri – Slaviša Miletić, Marko Đurđević i Davor Đurđević.

Krivična prijava protiv Boška Obradovića i još trojice članova Dveri podneta je zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje, a sumnjiče se da su 8. maja bili među učesnicima okupljanja ispred Doma Narodne skupštine, kada je došlo do povređivanja poslanika Marijana Rističevića.

Nakon incidenta sa Rističevićem, kako je navelo Tužilaštvo ranije, sumnjiče se da su grubo vređali i ugrozili sigurnost ministra zdravlja Zlatibora Lončara.

IZVORTanjug
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.