Obračun u Čačku usred dana

Čačak –  Čačanin Marko Šelović (23) izboden je nožem oko 12:15 u strogom centru grada. Prema još uvek nezvančnim informacijama, njega je dok je šetao psa napao drugi muškarac.

Šelović se nalazi van životne opasnosti, izjavila je portparolka Opšte bolnice u Čačku dr Biljana Kočović.

Prema njenim rečima, izbodeni mladić zadobio je tri ubodne rane u predelu leve lopatice, nadlaktice i podlaktice. Povrede koje je zadobio okarakterisane su kao lakše.

Napadač koji mu je naneo tri uboda nožem još uvek je u bekstvu.

Napad se dogodio na platou na kome se nlaze banka i parfimerija. Prolaznici su bili šokirani brutalnošću napadača koji se osmelio da potegne nož usred dana, kada je centralna šetačka zona najfrekventnija.

Svedoci kažu da je izbodeni mladić šetao psa i da se u jednom trenutku sporečkao sa drugim muškarcem koji je u tom trenutku razgovarao sa devojkom. Taj momak se onda udaljio sa lica mesta, ali se ubrzo vratio sa nožem i izbo vlasnika psa. Pas je skočio na napadača, ali je on ubrzo pobegao.

U blizini je, kako saznajemo, bio i policajac koji je pritrčao čim je video da se nešto neobično dešava. Odmah je stigla policijska patrola.

Blic, Vladimir Nikitović

 

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.