NOŽEM NASRNUO NA MAJKU: Posle dva sata drame, policija savladala muškarca

Ilustracija / Foto: pixabay.com

Policija je nakon, dvosatne drame u naselju Medaković u Beogradu, uspela da uhapsi M. M. (47), koji je juče nasrnuo nožem na majku u porodičnom stanu.

Osumnjičeni se nakon napada zabarikadirao u svom stanu i pretio samoubistvom, ali je, na sreću, policija uspela da ga savlada.

Naime, osumnjičeni je juče oko 16.30 napao svoju majku (73), koja je uspela nekako da pobegne iz stana i pozvala policiju, kako bi prijavila sina (47) koji je već duže vreme psihički i fizički maltretira.

Policija se odmah uputila na lice mesta i oko 19 sati uspela da savlada nasilnika i odvede ga u psihijatrijsku bolnicu “Laza Lazarević”.

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.