Novih 137 slučajeva koronavirusa, jedna osoba preminula

Foto: Freepik

U prethodna 24 sata, u Srbiji je registrovano novih 137 slučajeva koronavirusa, a testirano je 7.311 ljudi. Preminula je jedna osoba. Na respiratoru su 24 pacijenta.

Ukupan broj testiranih osoba od početka epidemije sada je 366.380, broj potvrđenih slučajeva 13.372. Preminule su ukupno 264 osobe, a procenat smrtnosti je 1,97 odsto, objavljeno je na sajtu covid19.rs

Građani koji imaju simptome respiratornih infekcija ili simptome obolevanja od kovida 19 (povišena temperatura, kašalj, bol u grlu) treba da se najpre jave u posebnu ambulantu (kovid ambulanta) matičnog doma zdravlja.

Zbog sve većeg broja pacijenata zaraženih koronavirusom kojima je neophodna hospitalizacija, u kovid sistem je ušao i Kliničko-bolnički centar „Bežanijska kosa“.

IZVORRTS
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.