NOVA ŠANSA ZA PRIJEPOLJE: Nova SNS postavka za lokalne izbore

Prijepolje, Foto: Screenshot

Na lokalne izbore u Prijepolju, lista okupljena oko Srpske napredne stranke pod nazivom „Aleksandar Vučić – Za našu decu“, izlazi sa jednim novim licem na političkoj sceni ovog grada. Kandidat za predsednik Opštine Prijepolje je Vladimir Babić, diplomirani pravnik.

Lokalni odbor ove stranke dugo je imao problema sa kadrovanjem. U prethodnom periodu na čelu opštinskog odbora bio je odlazeći predsednik Opštine Prijepolje, Dragoljub Zindović, koji je zahvaljujući ovoj stranci bio na nekoliko čelnih funkcija.

Njegova dva mandata obeležio je niz afera, hapšenja direktora, raznih neispunjenih obećanja i malverzacije u javnim nabavkama.

Nakon promena na čelu opštinskog odbora u Prijepolju i dolaska Vladimira Babića na čelo ovog odbora, desilo se mnogo ključnih promena u kadrovanju i čini se da je nova šansa za ovaj grad na Limu ipak moguća.

Vladimir Babić, Foto: Printscreen

Nosilac liste okupljene oko SNS poručuje da je ovoj stranci važno da naprave dobar rezultat na predstojećim izborima i da su svi oni koji misle dobro Prijepolju i građanima Prijepolja dobrodošli da im se pridruže.

Da Prijepolje krene u korak sa Srbijom. Nadam se da ćemo imati odličnu saradnju sa Vladom Republike Srbije, jer je Vladi svejedno da li će novac potrošiti u Kladovu, Pirotu, Valjevu ili ćemo uspeti da ih donesemo u Prijepolje i da podignemo našu opštinu, dodao je Babić.

Na izborima u Prijepolju pored ove, učetvovaće još 9 izbornih lista koje su prikupile potpise i koje su proglašene od strane opštinske izborne komisije.

Izvor: Direkt.rs

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.