NI OZONIRANJE NIJE POMOGLO: Testiran vlasnik PINK-a na koronavirus

Foto: PIXSELL/Danijel Berkovic

Nakon što se danima na COVID-19 testiraju brojne poznate ličnosti koje su bile u kontaktu sa zaraženim gostima Željka Mitrovića i Svetlane Cece Ražnatović na slavljima povodom rođenja njihovih unuka, testiran je i čelnik „Pinka“ i navodno je negativan, kako iz njegove PR službe tvrde.

Željko je testiran i negativan je, rečeno nam je iz Mitrovićeve PR službe, dok na pitanje da li je vlasnik televizije “Pink” spreman i da javno pokaže rezultate testa nismo dobili odgovor.

Naravno da niko, pa ni Mitrović, nije dužan da sa rezultatima izlazi u javnost. Međutim, većina javnih ličnosti osetilo je potrebu da to podeli na društvenim mrežama.

Naime, prvi se oglasio Cecin prijatelj i frizer Stevan Radivojević, koji je obavestio prijatelje da je zaražen i zamolio sve koji su bili sa njim u kontaktu da se takođe testiraju.

Nakon njega, Svetlana Ražnatović je posle prvog testa izašla u javnost sa informacijom da je njena porodica negativna na koronavirus, ali je ubrzo obavestila sve da je posle drugog testiranja potvređeno da ona i njen sin Veljko ipak imaju koronu.

Voditeljka Jovana Joksimović, koja je sa suprugom Željkom bila među zvanicama na Cecinoj žurki, takođe je na Instagramu objavila rezultate njihovog testiranja, a oni su bili negativni.

Takođe, pevačica Mia Borisavljević i njen suprug Bojan Grujić nisu krili da su testirani i da se ispostavilo da oni nemaju koronu.

IZVORNova.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.