Nestao lekar iz Ćuprije

Foto: Direkt.rs

Policija, porodica i meštani sela Skorica kod Ražnja tragaju za penzionisanim lekarom iz Ćuprije M. M. (65) koji je u nedelju nestao u polju nedaleko od tog sela.

Kako agencija Beta saznaje od meštana, M.M. i njegova supruga, takođe lekar, prošetali su do polja kako bi obišli svoju njivu, a pri povratku u selo, supruga se nakratko zaustavila kako bi nabrala trešnje pored puta.

Kada se okrenula doktora nigde nije bilo. Najpre je pomislila da se bez nje vratio u selo, ali kad je došla kući nije ga bilo, kazala je meštanka.

Nestali lekar i njegova žena žive u Ćupriji, ali imaju porodičnu kuću i imanje u Skorici.

Doktor je u poslednje vreme imao zdravstvene tegobe pa se sada svi pribojavaju da nije pao negde i da zbog toga nije u stanju da se vrati kući, rekla je stanovnica Skorice.

Meštani su rekli je potraga za nestalim lekarom usmerena ka selima Striža i Drenovac, jer je navodno jedan od kamiondžija tamo video starijeg muškarca koji odgovara opisu nestalog.

U Policijskoj upravi u Nišu rekli su agenciji Beta da su obavešteni o nestanku muškarca u ataru sela Skorica i da policija za njim intenzivno traga.

IZVORBeta
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.