Nesreća u Bajinoj Bašti: Pokosio doktorku na trotoaru, odletela nekoliko metara

Bajina Bašta – Bajina Bašta – Doktorka S.A. iz Bajine Bašte teško je povređena u saobraćajnoj nesreći kada ju je, dok je šetala sa suprugom, pokosio „sitroen“ koji je izleteo na trotoar.

Kako piše „Blic“ udes se dogobio u bajinobaštanskom predrgrađu Obajgora, kada je D.V. (20), koji je upravljao „sitroenom“, izgubio kontrolu nad vozilom koje je proklizalo sa puta i zadnjim delom udarilo supružnike. Prema izjavama očevidaca, S.A. je od siline udara poletela nekoliko metara uvis, a zatim pala.

Jedan od Bajinobaštana koji se zatekao na licu mesta ispričao je policiji da je automobil odbacio S.A. maltene do žica niskonaponske mreže.

Usled više zadobijenih preloma prevezena je u Beograd, a njen suprug prošao je sa lakšim povredama.

D.V. koji je izazvao udes ispričao je policiji da „sitroen“ pozajmio od druga na jednu probnu vožnju.

Izvor: Blic, V.L.

 

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.