NASTAVAK RADOVA NAKON GODINU DANA: Izgradnja kružnog toka na Kolovratu

Foto: A. Rovčanin

Početkom sedmice neimari užičkih “Puteva” nastavili su radove, obustavljene prošle godine, na izgradnji kružnog toka na Kolovratu. Tokom naredna dva meseca biće završena rekonstrukcija mosta, preko reke Seljašnice i put koji vodi ka Robnoj kući i Trgu Dimitrija Tucovića.

Zavšetak kompletne investicije, čijim projektom je pored uređenja mosta i saobraćajnice prema centru Kolovrata, predviđeno da se rekonstruišu pristupne ulice Ljubiše Miodragovića i Krajiških brigada prema Seljašnici, planiran je za narednu godinu.

Prema rečima Suade Šantić, rukovodioca radova u AD “Putevi” Užice u ovoj godini biće završena rekonstrukcija mosta i krak puta koji vodi ka centru Kolovrata, dok bi kompletna investicija trebalo da bude okončana u idućoj godini.

Foto: A. Rovčanin

Inače, investitor je Javno preduzeće “Putevi Srbije“, izvođenje radova, u vrednosti od oko 42 milona dinara, povereni su firmi “Putevi“ iz Užica. Izvođač se prvobitno obavezao da u roku od šest meseci, kroz više faza, završi posao. Međutim, zbog nerešenih imovinsko pravnih odnosa, za koje je nadležna lokalna samouprava da reši, izvođenje radova na izgradnji kružnog toka u naselju Kolovrat obustavljeno je prošle godine.

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.

OSTAVITE SVOJ KOMENTAR

Unesite Vaš komentar
Unesite Vaše ime