NASTAVAK OBRAČUNA: Napadač pobegao nakon pucnjave, policija traga za njim

Lice mesta, Foto: RINA

Mladić D.J. koji je ranjen u pucnjavi u centru Čačka smešten je na odeljenje hirurgije i nije životno ugrožen, potvrdila je za RINU, portparolka Opšte bolnice, dr Biljana Kočović.

Napadač koji je pucao je pobegao sa lica mesta, a policija i dalje traga za njim.

Prema nezvaničnim informacijama, pucnjava kod Dečijeg dispanzera nastavak je obračuna između dve grupe mladića koji traje već dve godine.

Uviđaj u toku, Foto: RINA

U julu 2018. godine u čačanskom naselju Ljubić desila se prva pucnjava u kojoj je ranjen V.M., a napad na njega dogodio se i u septembru prošle godine. Za taj napad osumnjičen je P.P., a sedam dana kasnije u Kursulinoj ulici zapaljen je njegov automobil, što su pojedini shvatili kao vid osvete.

Sukob ovih mladića završiće se ili zatvorom ili tragično, treće nema, rekao je tada jedan Čačanin.

IZVORRINA
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.