Nastavak investicija na Rudniku

Rudnik – Na teritoriji opštine Gornji Milanovac obavljaju se radovi na asfaltiranju lokalnih i nekategorisanih puteva. Tim povodom Rudnik su posetili predsednik opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević, načelnik Opštinske uprave Aleksandar Jevtović i direktor Javnog preduzeća za izgradnju opštine Božidar Vučetić, gde su, zajedno sa generalnim direktorom preduzeća Rudnik i flotacija „Rudnik“ Acom Ilićem, prisustvovali asfaltiranju lokalnog puta. Asfaltirano je 650 metara puta, a vrednost investicije iznosi 3.979.368,00 dinara.

   Foto: Opština Gornji Milanovac

„Ovaj putni pravac ima veliki značaj za preduzeće Rudnik i flotacija „Rudnik“ i za stanovnike naselja Kolonija. Ovaj put je asfaltiran pre deset godina ali je bio u velikoj meri oštećen i bila je neophodna njegova rehabilitacija. Zahvalni smo i opštini Gornji Milanovac i Javnom preduzeću za izgradnju jer je ovaj put ušao u planove i nadam se da ćemo u narednim godinama uraditi i nastavak puta prema jami i dalje prema flotaciji. Mi smo spremni da pomognemo i u ovom projektu i u svim projektima koji su na dobrobit radnika i građana“, rekao je generalni direktor preduzeća Rudnik i flotacija „Rudnik“ Aco Ilić.

  Foto: Opština Gornji Milanovac

„Danas se nalazimo na Rudniku i ovo je nastavak investicija u mesnoj zajednici Rudnik, jer je u prethodnom periodu Javno preduzeće za izgradnju opštine uradilo više od 8 kilometara nekategorisanih puteva. Izvršena je njihova sanacija grebanim asfaltom. Opštinska uprava radi na asfaltiranju ovog lokalnog puta u dužini od 650 metara, a vrednost ovog posla je 3.979.368,00 dinara“, istakao je načelnik Opštinske uprave Aleksandar Jevtović.

TV Lav Plus

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.