NASMRT IZBO SUPRUGU: Srbin osumnjičen za ubistvo u Lucernu

Ilustracija / Foto: pixabay.com

Srpskinja (47) sa boravištem u Lucernu nasmrt je izbodena u svom stanu, a ubrzo nakon što je zločin otkriven, kao osumnjičeni za ubistvo uhapšen je njen suprug (49). Švajcarski mediji prenose da je na licu mesta pronađen i nož za koji se sumnja da je korišćen u ubistvu.

Policija u Lucernu dobila je poziv u nedelju, oko 13 časova, da se u jednom stanu čuje žestoka svađa, a kada su došli na lice mesta, zatekli su jezivu scenu – žena stara 47 godina ležala je u lokvi krvi sa užasnim ubodnim ranama po telu usled kojih je ubrzo i preminula.

Na licu mesta, u stanu, poilicija je zatekla i njenog supruga koji je odmah priveden u tužilaštvo u Emenu. Kako prenose švajcarski mediji, tamošnja policija trenutno radi na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja, tako da još nije poznato koji je motiv jezivog ubistva.

Na licu mesta pronađen je i nož za koji se sumnja da je korišćen u ubistvu. Pre nego što je uhapšen, osumnjičeni muškarac je odveden u bolnicu na lekarski pregled, nakon čega su mu stavljene lisice.

IZVORNova.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.