NASILNIČKO PONAŠANJE: Čedomir Jovanović pretukao vlasnika klinike reketom

Čedomir Jovanović, Foto: Filip Krainčanić / Nova.rs

Lider LDP Čedomir Jovanović pretukao je danas na Novom Beogradu vlasnika Klinike za fizikalnu terapiju „Fizio centar“. Incident se dogodio oko 17 časova u ulici Milutina Milankovića broj 1.

Jovanović je vlasniku klinike D.I. (41) reketom za tenis zadao više udaraca u predelu glave i tela, piše “Blic“.

On je, kako navodi portal, izašao iz crnog džipa i napao vlasnika pomenute klinike. Dejan Dubajić, pravni zastupnik D.I., za Nova.rs kaže da je njegov klijent zadobio teške telesne povrede.

Nova.rs pokušala je da kontaktira lidera LDP, kako bismo proverili ove navode, međutim, jedan njegov telefon je isključen, a na drugi na koji smo poslali pitanja odgovor još nismo dobili.

Lider LDP Čedomir Jovanović juče je pušten kući sa Infektivne klinike nakon što se izborio sa koronavirusom i teškom upalom pluća.

Dejan Dubajić, pravni zastupnik “Fizio centra”, za Nova.rs kaže da ga je danas klijent D.I. oko 16:52 nazvao telefonom i rekao mu da je u toku tuča, i da ga upravo teniskim reketom bije Čedomir Jovanović, političar i bivši poslanik.

Odmah sam pozvao policiju i došao. Moj klijent ima teške telesne povrede, po glavi i po rukama. Upravo krećemo u Urgentni centar da se te povrede saniraju, da se rane zašiju i da imamo tačan lekarski izveštaj, rekao nam je Dubajić.

IZVORNova.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.