NAPAO ČLANICU DS-a: Uhapšen aktivista SNS-a

Foto: Direkt.rs

Policija je uhapsila aktivistu Srpske napredne stranke (SNS), koji je večeras na platou ispred Skupštine Srbije napao članicu Demokratske stranke, nezvanično saznaje portal Nova.rs.

Kako saznajemo, policija je osumnjičenog muškarca uhapsila i privela u policijsku stanicu, a zasad nije poznat njegov identitet.

Podsetimo, tokom večerašnjeg skupa podrške poslanicima Srpske napredne stranke Aleksandru Martinoviću i Sandri Božić, ali i, sa druge strane, lideru Dveri Bošku Obradoviću došlo je do incidenta između jednog aktiviste SNS i članice Demokratske stranke.

U jednom trenutku tokom večeri, pristalice SNS su se proširile na prostor na kojem su bile pristalice Obradovića, što je bio povod za žustru raspravu, a potom i tuču.

Idite tamo gde su vaši”, poručila je jedna od članica DS vidno iznervirana, nakon čega je aktivista SNS fizički nasrnuo na nju i pokušao da je udari.

Podsetimo, večeras su se ispred Skupštine okupile pristalice vlasti i opozicije, jedni kako bi pružili podršku funkcionerima SNS, a drugi lideru Dveri, koji već dva dan štrajkuju glađu na stepenicama tog zdanja. Poslanica SNS Božić odustala je od štrajka glađu nakon poziva predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

IZVORNova.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.