NANELA SEBI VIŠE UBODNIH RANA: Lekarka izvršila samoubistvo nožem

Estetski hirurg, V. S. A. (50), izvršila je samoubistvo nožem u svom stanu u Kralja Milutina 63. u Beogradu. Pronašli su je muž i sin u kupatilu sa više ubodnih rana u predelu stomaka i grudi.

Kako nezvanično saznajemo, navodno, ušla je u kupatilo, zaključala se i ubila. Muž i sin su bili u stanu, a kada su primetili da je duže vreme nema, razvalili su vrata i zatekli je mrtvu. Pored tela pronađen je nož.

IZVORNova.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.

1 KOMENTAR

  1. Sudeci po opisu nacina samoubistva, nema logike da zrela zenska osoba, u najboljem stvaralackom dobu, doktor po profesiji i vlasnik klinike za plasticnu hirurgiju sama sebi oduzme zivot tek tako, iznenada. Prethodno je bila u kupovini namirnica za porodicu, razgovarala sa poznanicima, a niko nije primetio kod nje bilo sta sto bi izazvalo sumnju, tj. da je bila pod stresom, drogirana, ili pod nekakvim pritiskom i uticajem od spolja.
    Samo na osnovu gore navedenog moze se zakljuciti da je Dr. Asanin verovatno izgubila zivot nasilnim putem, dok je bila sama i kupala se u kadi, te da je sve ostalo inscenirano. Motiv samoubistva za sada ne postoji, a tesko je pretpostviti da ce biti pronadjen, sam ako doktorka nije ostavila oprostajnu poruku. Ubicu, ili ubice, treba traziti u njenoj bliskoj okolini. Forenzicari znaju svoj posao, pa mogu utvrditi sve sto je potrebno znati.
    Japanici su nekada davno sebi oduzimali zivot vrsenjem „hara-kiri“ probadanjem stomaka nozem i rezanjem unutrasnjih organa. Sto se tice dodatnog uboda u grudi, zavisno od mesta uboda, treba imati i upotrebiti vecu silu da se probije grudni kos, a narocitao ako je pre toga vec bio izvrsen ubod nozem u stomak….. ili obratno.
    Samoubistvo pod takvim okolnostima i redosledu uboda nozem nije logicno, pogotovo kada je u pitanju zenska osoba, koja ostavlja utisak da je za zivota uvek bila normalnog ponasanja.

Comments are closed.