Nakon oblačnog i hladnog jutra, stižu kiša i sneg

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno i hladno, mestimično sa slabim mešovitim padavinama, kišom i snegom, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.
Na severu veći deo dana će biti suvo. Na planinama se predviđa manje povećanje visine snežnog pokrivača. Vetar će biti slab i umeren, severozapadni.
Najniža temperatura kretaće se od minus dva do četiri, a najviša od dva do šest stepeni Celzijusa. U toku noći sa jugozapada će doći do pojačanja padavina.
Vetar će biti slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura će biti oko nule, a najviša oko tri stepena Celzijusa.
Biometeorološke prilike mogu imati nepovoljan uticaj na većinu hronično obolelih i osetljivih osoba. Oprez se savetuje astmatičarima, kao i srčanim bolesnicima. Od meteoropatskih reakcija se mogu javiti promenljivo raspoloženje, reumatski bolovi i glavobolja.

Agencije

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.