NAKON NAŠEG PISANJA: Problem u Balkanskoj delimično rešen

Balkanska ulica u Čačku, Foto: Direkt.rs

Posle duže agonije stanara Balkanske ulice u Čačku, a nakon našeg pisanja, problem je delimično rešen. Izvršena je popravka ulice i rupe su zakrpljene, atmosferska kanalizacija i dalje problem.

Balkanska ulica u Čačku, Foto: Direkt.rs

Da podsetimo, građani ove ulice su nam već nekoliko puta skretali pažnju na očajno stanje ulice u kojoj žive. Ulica je puna udarnih rupa i gotovo je pa nemoguće proći kroz istu, a ne oštetiti automobil. Rupe su duboke po par centimetara, a njihova površina je sve veća i veća.

Balkanska ulica u Čačku, Foto: Direkt.rs

Pre nego što pohvalimo lokalne čelnike na sanaciji, želimo da podsetimo sve građane da je upravo to posao lokalne samouprave i da bi i bez pisanja medija upravo oni trebali da rešavaju ovakve probleme.

„Plivaju“ posle svake kišice

Balkanska ulica u Čačku, Foto: Direkt.rs

Ono što i dalje ostaje kao problem je atmosferska kanalizacija koja i dalje nije sanirana niti je taj problem rešen.

Naime, posle svake i najmanje kišice voda nema gde da ode i napravi se pravo malo jezero u sred raskrsnice, kretanje pešaka je ograničeno, a stanari susedne zgrade do parkinga moraju preko vode.

Molimo sve građane da prijavljuju svoje probleme na našoj fejsbuk stranici ili na mejl direkt.rs@gmail.com, a mi ćemo se potruditi da oni koji treba da čuju, čuju njihove apele.

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.