NAJMANJE JEDNA OSOBA POGINULA: Automobil sleteo u Zlatarsko jezero

Foto: PP Media

Automobil “reno laguna” raških registarskih oznaka sleteo je jutros oko pet sati u Zlatarsko jezero i nestao pod vodom. Pretpostavlja se da je u automobilu bila samo jedna osoba, ali to će se pouzdano znati tek kad ronioci pristignu.

Nesreća se dogodila oko pet sati u mestu Kokin Brod, na magistralnom pravcu Zlatibor – Nova Varoš. Za sada se pretpostavlja da se u vozilu nalazilo samo jedno lice, a očekuje se da na mesto nesreće uskoro dođe ronilački vod žandarmerije i otpočne pretragu.

Prema nezvaničnim saznanjima “Blica”, vozilo koje se kretalo iz pravca Zlatibora odjednom je skrenulo u suprotnu kolovoznu traku, prešlo preko nje i između zaštitne ograde i zemljanog nasipa uletelo u jezero.

Stravičan prizor primetili su ribolovci, a jedan od njih je zaplivao i pokušao da pomogne, ali je automobil brzo nestao pod vodom.

Prostor između zaštitne ograde i zemljanog nastipa kroz koji je “laguna” proletela širok je tek toliko da kroz njega može da prođe putničko vozilo.

IZVORNova.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.