Mladić (19) teško povređen u udesu

Foto: D. Žarković

Mladić (19) teško je povređen večeras oko 19 časova kada je automobilom marke „mini kuper“ izleteo sa kolovoza na Bulevaru Nemanjića u Nišu i potom udario u drvo pored ivičnjaka.

Kako Beta saznaje, lekari u Urgentnom centru Kliničkog centra bore se za život mladića jer ima teške povrede grudnog koša i nogu.

Očevici su rekli da se „mini kuper“ kretao velikom brzinom Bulevarom Nemanjića, a onda je na krivini nadomak Trošarine vozač izgubio kontrolu nad vozilom, udario u ivičnjak sa leve strane, zbog čega se vozilo okrenulo i izletelo sa kolovoza sa suprotne strane.

Automobil je udario u drvo onim delom gde se nalazi sedište vozača, zbog čega su morali da intervenišu vatrogasci kako bi iz vozila izvukli povredjenog mladića.

Očevici su takođe rekli da pukom srećom u udesu nije povređena žena koja se kretala trotoarom, jer je uspela da se na vreme skloni.

IZVORDanas / Beta
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.