MIRIŠE LI OPET NA SNEG? Promenljivo oblačno i malo hladnije

Ilustracija, Foto: Pixabay

Oblaka će biti i danas, ali manje, pa će samo mestimično biti kratkotrajne kiše, na istoku i jugoistoku moguć je i pljusak s grmljavinom. Ujutro temperatura od 9 do 17, tokom dana do 20 stepeni.

Promenljivo oblačno i malo hladnije, mestimično sa kratkotrajnom kišom, ponegde na istoku i jugoistoku i pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni, u skretanju na severozapadni.

Najniža temperatura od 9 do 17, a najviša od 15 na severozapadu do 20 tepeni na jugoistoku.

U subotu promenljivo oblačno i sveže, mestimično sa kišom, uglavnom slabog intenziteta, a na visokim planinama (iznad 1.000 metara) je kratkotrajno moguć sneg.

Vetar slab i umeren severozapadni, na istoku povremeno i jak. Najniža temperatura od 4 do 11, a najviša od 12 do 17 stepeni.

IZVORRTS.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.