G. Milanovac: Rekonstrukcija ulice Nikole Lunjevice

Posle sedamnaest godina biće rekonstruisana ulica Nikole Lunjevice u Gornjem Milanovcu.
Predsednik opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević potpisao je sa ministrom privrede Goranom Kneževićem Ugovor za sufinansiranje izrade projektno-tehničke dokumentacije za projekat uređenja komunalne infrastrukture u ulici Nikole Lunjevice.

Foto: OU Gornji Milanovc

Opština Gornji Milanovac je ostvarila izuzetnu saradnju sa Ministarstvom privrede. Zajedno sa ovim ministarstvom realizuju se projekti u vrednosti od 59 miliona dinara. Ministarstvo privrede učestvuje sa 25 miliona dinara, dok opština Gornji Milanovac izdvaja 34 miliona dinara za izgradnju fekalne kanalizacije u Industrijskoj zoni „Čair“, rekonstrukciju Spomen kompleksa „Brdo mira“ i izradu projketno-tehničke dokumentacije za rekonstrukciju ulice Nikole Lunjevice.


Kod Ministarstva privrede konkurisano je za sredstva i u 2018. godini i to za rekonstrukciju i sanaciju ulice Dragiše Nikolića.
Poslednji radovi u ulici Nikole Lunjevice izvedeni su 2000. godine iz donacije Organizacije „USAID“.

TV Lav Plus

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.