Medalje za učesnike opštinskog krosa

Gornji Milanovac – U Velikoj sali organa opštine Gornji Milanovac održana je svečanost dodele priznanja najboljim učesnicima ovogodišnjeg opštinskog krosa. Trka „Za srećnije detinjstvo“ održana je na terenima SD „Takovo“, pod sloganom „Imamo cilj – dođi na start“. Učestvovalo je 400 učesnika iz osnovnih škola i Predškolske ustanove „Sunce“. 31 učesnik osvojio je jedno od prva tri mesta.
Medalje i priznanja uručili su zamenica predsednika opštine Jadranka Dostanić i ispred Crvenog krsta Gornji Milanovac Nebojša Ivović i Dragoslav Šekularac.
„Draga deco učesnici trke, cenjeni učitelji i nastavnici, predstavnici Crvenog krsta, gospodine Šekularac, zadovoljstvo mi je da vas pozdravim u ime opštine Gornji Milanovac. Tradicionalna trka „Za srećnije detinjstvo“ održana je i ove godine i okupila je veliki broj učesnika, preko 400. Važno je uvek isticati da je ova trka imala pre svega humanitarni karakter, jer ste vi, dragi učesnici, kupovinom nalepnice pomogli deci kojoj je pomoć potrebna. Izuzetno je važno da od malena razvijate i tu humanu stranu svoje ličnosti. Takođe, važno je da ste fizički aktivni jer bavljenje sportom od malena znači zdraviji život. Najbolji među najboljima su danas ovde i drago mi je da sam u prilici da vam uručim medalje. Nastavite da budete humani i da se bavite sportom, jer će jedno sa drugim napraviti od vas dobre ljude, na radost vaših porodica i društva u celini“, rekla je zamenica predsednika opštine Jadranka Dostanić.
Prema rečima zamenice predsednika opštine, lokalna samouprava će nastaviti da podržava akcije Crvenog krsta, kao i do sada.

TV Lav Plus

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.