MAJSTORI ZA SVE: Treba vam majstor, a ne možete da ga pronađete?

Foto: Screenshot

Sigurno su neki od vas bili u situaciji da vam je zatrebao majstor, a broj telefona ste tražili od vaših poznanika kako bi mogli da pregovarate u vezi popravke.

Sajt Majstori za sve je napravljen u cilju lakog nalaženja vama najbližih majstora svih profila, po vašim parametrima i željama.

Bez previše vremena možete zakazati radove, dogovoriti se u vezi plaćanja. Nakon obavljenih radova, ostavljena je mogućnost da ocenite dotičnog majstora uz prigodan komentar, čime bi nakon određenog vremena oni najbolji bili lako uočljivi.

Ukoliko ste Vi majstor možete se jednostavno i besplatno registrovati na sajt, odrediti vašu cenu rada, dodati slike vaših dosadašnjih radova itd. U ponudi su preko 500 usluga iz 90 različitih vrsta poslova.

Registruj se potpuno besplatno već sad i nađi posao u svojoj struci.

Poseti sajt https://majstorizasve.com/

IZVORPROMO
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.