MAHINACIJE I PREVARE ČAČANSKIH DIREKTORA: Nameštanje tendera, bogaćenje i isisavanje novca

Gradska organizacija POKS-a oglasila se saopštenjem u kojem tvrde da postoje sumnje u malverzacije pojedinih direktora javnh preduzeća u Čačku.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Braćo i sestre Čačani, nažalost ono u šta smo sumnjali polako se pokazuje kao tačno. Iz sukoba sadašnjih i bivših naprednjaka saznali smo da su skoro svi direktori javnih preduzeća u talovima i kombinacijama.

Tako smo saznali u ratu naprednjaka da direktor JP “Komunalac“ pravi poslovne ugovore sa članom porodice u vezi ugradnje video nadzora i još mnoge druge stvari.

Ranije smo isto čuli da je direktor JP Gradsko zelenilo ogradu u Bulevaru Vuka Karadžića skupo platio komšiji predsednika skupštine grada, a da je projekat „Naša šuma, naša briga“ bio unosan za lokalne funkcionere.

Direktor JP “Parking servis“ na neobjašnjiv način je promenio SMS operatera za parking pa Čačak nekoliko meseci nije imao ovaj servis pa je napravljen debeo minus u kasi, a zbog skrivanja informacija od javnog značaja taj direktor platiće višemilionske kazne.

Direktor JP “Vodovod“ nabavio je softver koji je vredan po nekim informacijama oko 300.000 evra na čemu bi i NASA pozavidela.

Direktor “Moravca“ sa kupljenom diplomom kada je zaseo u fotelju prvo što je uradio kupio je sebi džipa “škodu kodijak“ da se vozika po trbušanskim kafanama.

Doskorašnji direktor “Elektrodistribucije“ opremao je stan na račun privatne firme koja je poslovala EPS-om, a za mandata izgradio je mlekaru od par stotina hiljada evra.

Dragi Čačani, braćo i sestre, bojimo se i da nastavljamo dalje da prikupljamo informacije i optužbe koje naprednjaci ispaljuju jedni o drugima. Vama smo obećali tokom izborne kampanje da vlast ne sme i neće biti bez kontrole i da o mahinacijama i prevarama i tako nam Bog pomogao, nećemo ćutati.

S’ verom u Boga, za Kralja i otadžbinu!

POKS Čačak

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.