Lučić i Ere lete ka Prvoj ligi

Čačak – Po povratku iz Niša, Vladimir Lučić se zadržao u rodnom Čačku, gde je proveo slobodan dan i to smo iskoristili da se s njim sastanemo na kultnom Želovom terenu na kome je načinio prve košarkaške korake. Kasnije je zaigrao za juniore Borca, ali ga je jedna komplikovanija povreda na početku seniorske karijere usmerila u trenerske vode.

Posle dužeg vremena, Vladimir, se pojavio na igralištu Želeezničara, i nije krio oduševljenje novim izgledom terena, napominjući da su tako stvoreni još bolji uslovi za stvaranje nekih novih asova. A kada smo ga upitali ko mu je trenerski uzor, usledio je očekivan odgovor, pogotovo što je i Željko Obradović, u košarkaška osvajanja krenuo iz železničke kolonije.

Pribojavali su se pomalo u užičkoj ekspediciji premijernog meča u novom prvenstvu. Ipak, gostovanje Konstantinu u Nišu, proteklo je u savršenom redu.

Strateg Era razmišlja o pojačanjima na još dve pozicije kako bi u nastavku šampionata Sloboda, bez većih problema nizala pobede. Vremena za odluku, prema pravilima KLS, imaju do 23.decembra

Vladimir Lučić, na kraju razgovora je iskoristio priliku da kaže kako je presrećan zbog učešća Borca u ABA 2 ligi i da veruje kako trener čačanske i srspke košarkaške institucije Raško Bojić, i njegovi izabranici, imaju dovoljno snage i znanja da se domognu glavne jadranske pozornice.

TV Lav Plus/ M. Plazinić

 

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.