Lima Mateus: Svidja mi se srpski fudbal i srpska hrana!

Čačak – Poslednji fijasko u Lučanima i poraz od 4:1 u duelu sa ekipom Mladosti, fudbaleri Borca i članovi stručnog štaba teško su podneli. Svesni da pred poslovično zahtevnim čačanskim navijačima imaju sve manje kredita, Igor Spasić i njegovi izabranici, koriste prvenstvenu pauzu da koriguju sve greške i što bolje se pripreme za predstojeći okršaj sa Zemunom, na Gradskom stadionu kraj Morave.

Na poslednjem kontrolnom meču protiv Javora u Ivanjici koji je kod rezultata 1:0 za domaćina prekinut zbog jakog nevremena u 80.minutu, fokus Borčevog šefa struke bio je usmeren na najzvučnije pojačanje pristiglo u minulom prelaznom roku – Limu Kruza Mateusa. Brazilski internacionalac, uprkos evidentnom umoru zbog ogromnog puta koji je prevalio tokom proteklih dana, pokazao je da poseduje kvalitet i da će biti od velike pomoći ovom timu Zebri.

– U startu mi se dopao grad, mada ga vidjam samo od hotela do stadiona. Ima vremena za bolje upoznavanje. Saigrači su me od prvog treninga srdačno prihvatili i pomažu mi da se što prilagodim. Siguran sam da hoću i da će mi prijati srpski fudbal kao i vaša hrana koja je slična kao u Brazilu – kaže Lima Kruz Mateus.

Lav Plus

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.