Letovanje za slepe i slabovide o trošku opštine Priboj

Priboj – Dobra praksa iz prethodnih godina, finansiranja letovanja članovima udruženja raznih socijalno ugroženih kategorija društva, nastavlja se i ove godine. Tako će u periodu od 2. do 9. septembra u pribojskom odmaralištu u Sutomoru boraviti članovi Udruženja slepih i slabovidih iz tri opštine, Priboja, Prijepolja i Nove Varoši.

Ukupno 50 članova Udruženja slepih i slabovidih, sa svojim pratiocima boraviće 7 dana u pribojskom odmaralištu u Sutomoru o trošku Opštine Priboj. Prethodno su o trošku lokalne samouprave letovala deca sa evidencije Centra za socijalni rad, njih 55, deca iz Društva za cerebralnu i dečju paralizu kao i članovi Udruženja MNRO, a Opština Priboj letovanjem je i ove godine nagradila najbolje učenike pribojskih škola.

TV Lav Plus

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.