LAŽNI POLICAJCI U POŽAREVCU: Naplaćivali deci kazne zbog maski

Foto:Filip Krainčanić / Nova.rs

Požarevačka policija podneće krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu protiv dvojice muškaraca starih 31 godinu zbog sumnje da su se lažno predstavljali kao policajci, saopšteno je danas.

Osumnjičeni su da su na jednom igralištu u Požarevcu, predstavljajući se kao policajci, uzeli od dvojice maloletnika 200 dinara i pet evra jer nisu nosili zaštitne maske. Potom su se automobilom “opel” udalјili u nepoznatom pravcu, a policija ih je ubrzo identifikovala i našla.

Policija u Požarevcu podneće krivičnu prijavu i protiv dvadesetjednogodišnjeg mladića zbog posedovanja droge. On je osumnjičen da je iz automobila izbacio kesicu sa oko 45 grama amfetamina koju je policija pronašla na putu u naselju Stari Kostolac.

IZVORTanjug
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.