Krivokapić preuzeo dužnost premijera od Duška Markovića

Izvor: Screenshot/Twitter @DuskoMarkovicCG

Bivši premijer Crne Gore Duško Marković dočekao je jutros u kabinetu novog predsednika Vlade Zdravka Krivokapića i predao mu dužnost.

Marković je na Tviteru saopštio da je današnji susret i formalna primopredaja dužnosti potvrda demokratskog sadržaja, zrelosti i odgovornosti koju baštini crnogorska politika, prenosi RTCG.

Nadajmo se da će ova Vlada raditi u interesu Crne Gore i svih njenih građana, naveo je Marković na Tviteru.

Vlada premijera Krivokapića dobila je u petak podršku 41 poslanika crnogorskog parlamenta, a novi premijer je, između ostalog, poručio da će vlada na čijem je čelu trajati četiri godine, da će biti vlada diskoniuteta, a da će Crna Gora ostati nezavisna država i da “neće postati druga srpska država”.

IZVORFoNet / Nova.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.