Krivična prijava protiv Čačanina koji je krao novac iz kutije za humanitarnu pomoć

Izvor: Nadzorne kamere

Protiv 48-godišnjeg Čačanina Gorana N. biće podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog besramne krađe novca iz kutije za humanitarnu pomoć dvogodišnjem Milošu Zariću!

Sramni postupak sredovečnog Čačanina 3. avgusta ovekovečen je na video-zapisu nadzorne kamere kioska fast-fuda u Skadarskoj ulici u Čačku. Na snimku, koji je ubrzo postavljen na društeve mreže i šokirao sve koji su ga pogledali, vidi se kako jedan muškarac, bez ikakvog srama, zavlači ruku i vadi novac iz kutije u kojoj je prikupljana humanitarna pomoć za malog Miloša. Za to vreme, drugi muškarac ga „prikriva“.

Policija je ubrzo identifikovala obojicu aktera sramnog snimka i privela ih.

Osumnjičeni je svoj postupak pokušao da opravda time da je bio pijan i posvađao se sa radnicima fast-fuda. Tako revoltiran stavio je ruku u kutiju. Tvrdio je da mu nije namera bila da ukrade pare, već je sve uradio jer je bio besan. Tužilaštvo je odlučilo da prijava protiv njega bude podneta u redovnom postupku, kao i da postupanju N. K., koji je takođe na snimku, nema elemenata krivičnog dela, kaže izvor blizak istrazi.

Nakon što je na društvenim mrežama osvanuo snimak bestidne krađe, oglasila se i porodica malog Miloša Zarića, koji čeka na terapije i momenat kada će potrčati za loptom.

Kada mi je suprug poslao snimak koji su zabeležile kamere za nadzor ovog fast-fuda, u prvom trenutku nisam znali da li da budem besna ili da plačem. Bila sam u neverici. Na nekoliko mesta u Čačku postavili smo kutuje u koje ljudi mogu da ubace novac, koliko ko može, kako bi pomogli mom sinu da potrči za loptom i izgovori „mama“. I vi onda vidite snimak na kom neko prvo „mućka“ kutiju da vidi da li ima nešto unutra i proceni da li ima svrhe da se „pomuči“, a onda zavlači ruku i uzima novac. Novac namenjen prvom koraku mog sina. Pa kako biste se vi osećali?, upitala je dečakova majka Slađana, a preneli su mediji.

IZVORVečernje Novosti
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.