KON: Ne glasam, uz vlast sam po profesiji

Foto: FoNet/ Vlada Srbije Slobodan Miljević

Nastavlja se rasprava na Fejsbuk profilu člana Kriznog štaba za suzbijanje koronavirusa Predraga Kona, koja je počela nakon što je na društvenim mrežama osvanula njegova fotografija sa suprugom u jednom kafiću.

Kon je obavestio „paparazze“ da će svakog dana sedeti u jednom kafiću na Dorćolu „uz poštovanje svih mera“. U prepisci se, kako to običaji u Srbiji nalažu, stiglo i do politike.

Prethodni post u kojem je Kon objasnio da je fotografija nastala u kafiću u Zemunu, gde je, kako kaže, sedeo sa svojom suprugom, uz poštovanje svih mera je obrisan, ali je postavljen novi, čini se, još provokativniji.

OBAVEŠTENJE ZA PAPARAZZE: Svaki dan ću biti u jednom od kafića na Dorćolu uz poštovanje svih mera. Pripremite aparate tako da se stekne LAŽNI UTISAK nepoštovanja mera. STOP COVID 19! VRAĆAJMO SE U ŽIVOT UZ MERE! OČEKUJMO NOVI TALAS NA JESEN!, napisao je Kon.

Jedan od korisnika Fejsbuka je sve povezao sa predstojećim izborima, pa je Kona upitao: “Na izbore sa maskama? Bojkot!

Epidemiolog je kratko odgovorio: “Na izbore ne izlazim”. Korisnik Fejsbuka to je shvatio kao Konovo učešće u bojkotu izbora, pa je usledio komentar: “Znači bojkotujete izbore, podrškaaaa, svaka čast, impresioniran”. Kon je, ipak, svojim komentarom otklonio sve dileme: “Ne podržavam bojkot, ja imam samo jednu ideologiju. Ne glasam i UVEK sam uz vlast po profesiji”, zaključio je Kon.

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.