Komšinice se potukle zbog kokošaka za vreme policijskog časa

Ilustracija / Foto: pixabay.com

Dve žene komšinice u Trgovištu posvađale su se, a zatim i potukle u sred policijskog časa. I jedna i druga su zaradile lake telesne povrede i krivične prijave.

U subotu je Policijskoj stanici, prijavljen slučaj. Policiji se obratila jedna od učesnica sukoba, dalja istraga i saslušanje akterki i svedoka učinile su da policija o svemu obavesti Tužilaštvo u Vranju.

Policija je o svemu obaveštena nešto posle 16 sati. Potukle su se dve žene jedna stara 56 i druga 55 godina, posvađale su se i sukobile na zajedničkoj parceli u blizini njihovih kuća. Svađa se desila zbog kokošaka, kažu u vranjskoj policiji.

Miodrag Stojanović PR vranjskog Tužilaštva potvrdio nam je da su se žene potukle štapovima i da su obe zadobile lake telesne povrede. Tužilaštvo je protiv njih podnelo krivične prijave u redovnom postupku zbog krivičnog dela nanošenja lakih telesnih povreda.

IZVORNova.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.