KOME SMETA NAPREDAK? Zapaljen automobil člana CarGo udruženja (VIDEO)

Foto: CarGo

Zapaljen automobil člana udruženja CarGo u dvorištu njegove porodične kuće u Velikom Mokrom Lugu u Beogradu.

Tokom večeri u jednom trenutku začula se jaka eksplozija, a vozilo je potpuno uništeno u požaru. Reč je o automobilu marke “tojota”, a zasad nema dodatnih detalja o ovom slučaju.

Vatrogasna ekipa je ubrzo nakon prijave izašla na lice mesta i uviđaj je u toku. Predsednik udruženja CarGo Aleksandar Vučić uputio se na lice mesta, rečeno je za naš portal iz tog udruženja.

Iz CarGo udruženja rekli su za Nova.rs da će povodom ovog događaja sutra u 12 sati imati hitnu i vanrednu konferenciju za medije, koja će biti održana u Medija centru na Terazijama.

Istraga je trenutno u toku. Na konferenciji će biti prikazani ekskluzivni snimci sa sigurnosne kamere, snimci paljenja automobila i intervencije nadležnih organa. Nakon ovog događaja smo više nego ikada uplašeni za bezbednost svih nas, rečeno je iz udruženja.

IZVORNova.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.