Klizalište u Čačku radi do kraja sedmice

Iako je zimski raspust završen klizališna sezona će potrajati još nekoliko dana. Uprava SC Mladost je donela odluku da klizalište bude u funkciji do 18.februara, kada će se okončati jedna uspešna sezona na ledu.

“S’obzirom da zbog državnog praznika sledi produženi vikend za đake odlučili smo da klizalište radi do nedelje 18.februara. Pozivam sve naše sugrađane svih dobi da iskoriste predstojeće dane i uživaju na ledu. Možemo već sada reći da je klizališna sezona bila veoma uspešna. Brojni naši sugrađani su bez većih incidenata uživali u prethodnih četrdesetak dana i verujem da će tako biti i ove sedmice“ – rekao je Dragan Savković.

Klizalište će i narednih sedam dana raditi u standardnim terminima od 12, 14, 16 i 18 časova. Cena karte je 150 dinara, a svi korisnici kartica TRI PLUS imaju besplatan ulaz na klizalište.
SC Mladost

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.