KISIĆ TEPAVČEVIĆ GLASALA: Izlazak na izbore rizičan kao kupovina

Foto: TANJUG

Zamenica direktora Instituta za javno zdravlje Srbije dr Darija Kisić Tepavčević glasala je jutros oko 8.00 sati na biračkom mestu broj 3 u Osnovnoj školi „Ćirilo i Metodije“ na Zvezdari i poručila da je važno da građani izađu na izbore, te da su preduzete sve mere u cilju prevencije od Covida 19 i drugih infekcija.

Obavila sam građansku dužnost i glasala na svom biračkom mestu i uverila se ujedno da se poštuju sve mere prevencije, kad je u pitanju suzbijanje kapljičnih inkekcija i kovida 19, počev od načina glasanja, kao i prostorne organizacije. Svi članovi biračkog odbora nose makse, a i građani se savesno i odgovorno ponašaju i takođe nose maske, rekla je dr Kisić.

Ona je dodala da ako neko nema masku može je dobiti po dolasku na samo biračko mesto.

Dr Kisić je rekla da odlazak na biračka mesta ne predstavlja veći stepen rizika nego odlazak u prodavnice i slična mesta na koja svakodnevno odlazimo.

Kisić je pozvala građane da izađu na svoja biračka mesta i glasaju za svoju političku opciju.

IZVORTanjug
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.