Kakvo će biti radno vreme marketa u Srbiji 1, 2. i 3. maja

Ilustracija, Foto: Pixabay

Sve Maxi, Tempo i Shop&Go prodavnice u Srbiji radiće u subotu i nedelju, 2. i 3. maja, od 8 do 17 časova, saopšteno je danas.

U petak, 1. maja neće raditi te prodavnice koje su u sastavu trovinskog lanca Delez.

Kompanija Lidl Srbija danas je saopštila da njene prodavnice neće raditi tokom Prvomajskog praznika – u petak, subotu i nedelju.

„U ovoj vanrednoj situaciji naši zaposleni su bili tu za svoje sugrađane, i iz dana u dan se prilagođavali promenama i potrebama za snabdevanjem“, te sada, piše u saopštenju, „želimo da omogućimo svim našim zaposlenima da se u znak proslave Međunarodnog praznika rada, zasluženo odmore tokom tri spojena neradna dana“.

Lidl prodavnice će od ponedeljka raditi od 7 do 17 časova.

DM drogerije neće raditi 1. maja, za vikend otvorene od 8.00 do 17.00 sati

Usled najnovijih mera o zabrani kretanja građana koje je donela Vlada Srbije, „DM drogerije“ neće raditi u petak, 1. maja 2020. godine, dok će u subotu i nedelju većina drogerija biti otvorena u periodu od 8.00 do 17.00 sati, saopšteno je danas.

Od ponedeljka, 4. maja do petka, 8. maja, većina „DM drogerija“ će raditi od 7.00 do 17.00 sati.

METRO Cash & Carry centri otvoreni u subotu i nedelju

U skladu sa odlukom Vlade Srbije, koja se odnosi na zabranu kretanja za vreme prvomajskih praznika, u petak 1. maja 2020. godine, METRO Cash & Carry centri neće raditi, saopšteno je danas.

U subotu, 2. maja, kupci će moći da obave svoju kupovinu od 7.00 do 16.00 sati u svim METRO centrima u Srbiji.

U nedelju, 3. maja, radiće METRO distributivni centri u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Kragujevcu, i to u periodu od 8.00 do 15.00 sati.

IZVORDanas
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.