KADA ŽELJA POSTAJE STVARNOST: Kako će izgledati zatvoreni bazen u Čačku (FOTO)

3D Render, Foto: SCM

Višedecenijska želja Čačana da dobiju zatvoren bazen, uskoro bi trebalo da bude realizovana.

Izrađeno je idejno rešenje, a iz lokalne samouprave poručuju da će u narednim godinama projekat biti završen.

3D Render, Foto: SCM

Jedan od svakako kapitalnih sportskih objekata, koji je i želja Čačana oročena najdužim rokom, jeste zatvoreni bazen. Idejno rešenje je izrađeno i sudeći po onome što se vidi na fotografijama, Čačak će u bliskoj budućnosti dobiti reprezentativan zatvoreni bazen, koji će zaokružiti sjajnu sportsku ponudu za sve naše sugrađane. Ovaj divan sportski objekat kapitalnog značaja će takođe biti izgrađen u delu grada koji je već namenjenjn sportskim i obrazovnim sadržajima, izjavio je za RINU direktor SC „Mladost“, Miloš Stevanić.

Realizacija izvesna

3D Render, Foto: SCM

Realizacijom ovog projekta, koja je više nego izvesna, Čačak će se svrstati rame uz rame sa najrazvijenijim centrima. Plan je da zatvoren bazen bude izgrađen na mestu gde se sada nalazi rasadnik iza Insituta za voćarstvo, preko puta Tehničke škole.

Doprinos zdravom stilu života

3D Render, Foto: SCM

Sportska infrastruktura će omogućiti dalji razvoj i uspeh čačanskog sporta, ali i doprineti zdravom stilu života Čačana svih generacija, što je svakako prioritet gradskog rukovodstva kada je u pitanju ova bitna oblast naše svakodnevnice, rekao je Stevanić.

IZVORRINA
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.