JUTROS SLAB MRAZ: Košava ponegde olujne jačine

Foto: Pixabay, ilustracija

Ujutro mestimično slab mraz i magla. Tokom dana u većem delu zemlje pretežno sunčano. Samo će u Timočkoj krajini čitav dan biti oblačno i tmurno.

Počeće da duva košava, koja će u južnom Banatu povremeno biti olujne jačine.

Jutarnja temperatura od -6 do -2, dnevna od 2 stepena do 6 stepeni.

U Beogradu sunčano i vetrovito. Temperatura oko 3 stepena.

U zapadnim i jugozapadnim krajevima posle podne očekuje popstepeno povećavanje oblačnosti. Vetar slab i umeren, jugoistočni, u košavskom području i jak, a na jugu Banata i u Pomoravlju sa olujnim udarima.

Udari vetra mogu biti jači od 17 metara u sekundi.

U četvrtak ujutro mestimično slab mraz. Tokom dana pretežno oblačno i malo toplije, na severozapadu, zapadu i jugozapadu ponegde sa kišom. U Timočkoj Krajini oblačno i tmurno, povremeno sa rosuljom. Vetar umeren, jugoistočni, u košavskom području umeren i jak, na jugu Banata i u Pomoravlju sa olujnim udarima. Najniža temperatura od -2 do 2 stepena, najviša od 5 do 9 stepeni, u Timočkoj Krajini do 2 stepena.

Promenljivo oblačno i suvo biće u petak, u većini krajeva toplije. U Timočkoj Krajini oblačno i tmurno, povremeno sa rosuljom. Vetar slab i umeren, u košavskom području jak, na jugu Banata i u Pomoravlju sa olujnim udarima. Najniža temperatura od 2 do 6 stepena, najviša od 9 od 12 stepeni, u Timočkoj Krajini 0 stepeni do 4 stepena.

Prvog dana vikenda promenljivo oblačno i suvo u većini krajeva toplo za ovo doba godine, u Timočkoj Krajini oblačno i tmurno, povremeno sa rosuljom.

Vetar slab i umeren, u košavskom području jak, na jugu Banata i u Pomoravlju sa olujnim udarima.

Najniža temperatura od 2 do 7 stepeni, najviša od 10 od 14 stepeni, u Timočkoj Krajini 0 stepeni do 4 stepena.

IZVORRTS.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.