Još jedna TRUDNICA na respiratoru u Nišu

Nakon vesti koja je potresla Srbiju – zaražena trudnica juče se porodila carskim rezom, ali je beba ubrzo preminula, danas je preminula i porodilja – još jedna trudnica priključena je na respirator u Nišu.

U niškom Kliničkom centru je i trudnica iz Vranja koja je na respiratoru i u veoma teškom stanju je, kod koje nije potvrđen virus korona, kao i trudnica iz Kuršumlije, koja je pozitivna na Covid 19 i stabilno je.

Dr Radmilo Janković jutros je izjavio da trudnica iz Kuršumlije „ne zahteva ni kiseoničnu potporu„, a direktor GAK Višegradska Aleksandar Stefanović je objasnio da li je uopšte moguće održavati trudnoću na respiratoru.

Da, imali smo takvih slučajeva, ali nije svaka trudnoća na respiratoru ista, dodao je.

IZVORMondo
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.