JOŠ JEDNA NESREĆA KOD ČAČKA: Muškarac izgubio život prilikom pada sa bicikla

Ilustracija, Foto: A. Rovčanin

Rano jutros, oko pet časova, došlo je do saobraćajne nesreće na kružnom putu oko Čačka, kad je šezdesetčetvorogodišnji muškarac V.M iz za sada još neutvrđenih razloga, pao sa bicikla. Tom prilikom zadobio je teške povrede glave i preminuo na licu mesta, saznaje agencija RINA.

Kad smo došli na posao videli smo čoveka koji leži pokriven, videle su samo papuče. Niko nije znao o čemu se radi. Policija je radila uviđaj, a čoveka je kasnije odvezlo pogrebno preduzeće, izjavio je jedan od očevidaca, koji radi u obližnjem poslovnom objektu.

Ovo je druga saobraćajna nezgoda u Čačaku za manje od 24 sata, jer su juče u popodnevnim satima dva lica zadobila teške povrede, kada je automobil udario devojku koja je stajala na trotoaru u naselju Suvi breg.

IZVORRINA
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.