JOŠ JEDAN MINISTAR POZITIVAN NA KORONAVIRUS: Korone bilo i u Ministarstvu spoljnih poslova

Izvor: YouTube / Lični stav

Ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu Branko Ružić pozitivan je na virus korona i nalazi se u samoizolaciji.

On je za Tanjug rekao da je kod kuće i da se dobro oseća.

Za sada sam dobro. Nema temperature, nema kašlja, pluća su mi u redu za sada, kao i krvna slika, rekao je Ružić i dodao da uzima terapiju i da će u samoizolaciji biti narednih 14 dana.

Ministar spoljnih poslova i predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić, ranije danas je saopštio da je Ružić pozitivan na koronu.

On je kazao i da je on negativan i da se tri puta testirao.

I ja sam se sam testirao tri puta, negativan sam. U mojoj porodici nije bilo korone. Jedino što me zabrinulo je da je Branko Ružić pozitivan. On nema ozbiljnijih simptoma. To je pokazatelj da se virus veoma širi, juče je bilo i smrtnih slučajeva ljudi koje poznajem. Dr Maksimović koji je lečio moju decu je umro za šest dana praktično, rekao je Dačić za TV Prva.

On je naveo da je korone bilo i u Ministarstvu spoljnih poslova i podsetio da je i Veljko Odalović bio pozitivan.

IZVORSputnik
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.