Jesenje čišćenje grada

Gornji Milanovac – Opštinska uprava opštine Gornji Milanovac (Kancelarija za zaštitu životne sredine), u saradnji sa preduzećem „FOKA“ d.o.o. iz Gornjeg Milanovca, koje je obezbedilo i doniralo 1.000 kesa za sakupljanje otpada, organizovala je akciju „Jesenje čišćenje našeg grada 2017“.

Foto: OU Gornji Milanovac

Cilj akcije je da se uredi i očisti grad, da se kroz zajedničko druženje i rad deca edukuju o potrebi pravilnog deponovanja otpada, ali i da primerom pokažu svakom pojedincu, koji se nemarno odnosi prema čistoći našega grada, da je mnogo više onih koji žele čist i uredan grad.

Foto: OU Gornji Milanovac

JKP „Gornji Milanovac“ je u okviru akcije, uz deljenje plavih (za papir) i žutih (za PET ambalažu) kesa učesnicima i zainteresovanoj javnosti, promovisao primarnu selekciju otpada na svom štandu.

Pored radnika Kancelarije za zaštitu životne sredine i Odeljenja za inspekcijske poslove, pojedinci iz drugih odeljenja Opštinske uprave, koji su ranije kao koordinatori učestvovali u ovakvim akcijama, uključili su se u koordinaciju rada na čišćenju grada i dežurstvo tokom same akcije.

Foto: OU Gornji Milanovac

Svi učesnici akcije okupili su se na Trgu kneza Mihaila u 12 časova, odakle su krenuli na čišćenje unapred određenih lokacija.

TV Lav Plus

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.