JANJUŠEVIĆ: Prebogatom Stamatoviću u prezaduženoj Čajetini

„Milane Stamatoviću, pre svega oko Fapa i Pribojske Banje.
Fap je prethodnih meseci isporučio desetine kamiona za Vojsku Srbije, a potpisan je ugovor za nove. Dođi i u Pribojsku Banju da vidiš najlepši SPA centar u ovom delu Srbije. Dobra je i za živce pa će ti prijati, a za mržnju ti teško lek možemo naći.
Pitaj Milane lidere svoje prve stranke, pa svoje druge stranke, pa svoje treće stranke, pa svoje četvrte stranke (dotle smo brojali) ko je sistematski uništavao privredu Srbije i FAP.
Ako kažeš da sam podguzna muva svog predsednika stranke, tom logikom, ti si se u svojoj
političkoj karijeri ispod mnogo „tih mesta“ pošteno nazujao…
Fap je već deo namenske industrije Srbije i biće na sve većem nivou. Ali ti ne znaš šta je
namenska, ti samo znaš šta je nenamenski trošiti novac, desetine miliona dinara novca naših građana,a to je utvrdio državni revizor u Čajetini.
Nisam siguran da čestiti Čajetinci koje želiš da posvađaš sa državom znaju da je državni
revizor utvrdio nezakonit postupak za nabavaku opreme za gondolu a sve za 10 miliona evra njihovog novca… pa je sa gradnjom gondole zapelo ali izgleda sa „ugradnjom“ u gondolu nije bilo problema.
Znaju li Čajetinci ali i ostali kojima prodaješ svoje „poštenje“ da si za sumnjivu nabavku
gondole 35 hektara zlatiborske zemlje stavio pod hipoteku, a pod hipotekom i spomen obeležje i zemlju gde počivaju kosti srpskih stradalnika iz Drugog svetskog rata…
Znaju li da si budžetski najstabilniju opštinu pretvorio u najzaduženiju opštinu u Srbiji.
Da su sve ovo Čajetinci znali a ovo je samo deo tvoje zakonske i moralne bruke, drugačije bi glasali.“

Krsto Janjušević,
Narodni poslanik i član izvršnog odbora Srpske napredne stranke

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.