Izvučeno telo devojčice iz Lima

Foto: A.Rovčanin

Ronioci su izvukli telo devojčice iz Lima, a u toku je izvlačenje automobila iz reke.

Do saobraćajne nesreće došlo je sinoć oko 22 časa, kada je vozilo pančevačkih registarskih oznaka sletelo sa kolovoza. Otac je izvukao iz vode sina i vratio se po kćerku, ali njegova potrtaga je bila bezuspešna jer je vozilo potonulo.

– Video sam kolonu, i ljude kakao trče ka Limu. Obala je blizu, na oko pet metara od puta. I ja sam krenuo i tamo saznao da je otac sa dvoje dece sleteo u reku. U mraku sam video dečaka kako ide na rukama. On mi je kroz plač ispričao da je spavao u trenutku nesreće, da ga je tata izvadio iz automobila, a sestra je ostala u vodi. Stalno je ponavljao – spasite mi sestru. Ali spasa nije bilo. To je najpotresniji prizor, koji sam video u životu, rekao je Muamer Obućina vozač kamiona koji je sinoć bio na mestu nesreće, za RINU.

IZVORGZS/ RINA
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.